Àrea d'usuari
PortAventura

El dia 22 de novembre, SOMRIU PER LA INFÀNCIA!!

Clica aquí per anar al web "Somriu per la Infància"

FESTA SOLIDÀRIA “SOMRIU PER LA INFÀNCIA”

El proper Dissabte 22 de novembre vine a passar un dia divertit, familiar i solidari a PortAventura!. Per segon any consecutiu, la FEDAIA, la Federació d'entitats que treballen amb infants en situació de desemparament o risc d'exclusió social, celebra un dia per la infància a PortAventura. 

Enguany la festa se celebra sota el lema Somriu per la infància, i pretén sensibilitzar respecte a la necessitat d'avançar en el compliment de la Convenció sobre els Drets de l’Infant- el seu 25 aniversari se celebra dos dies abans, el 20 de novembre- però també permetre que els nens i joves més vulnerables puguin gaudir d'un dia de diversió i sorpreses a PortAventura. 

Per facilitar que la festa sigui un èxit d'assistència es podran adquirir entrades a un preu especial de 18 euros a través de Ticketmaster. Part de la recaptació es destinarà als programes que desenvolupa la FEDAIA per afavorir la igualtat d'oportunitats i fer efectiu el dret de tots els infants a gaudir d'activitats lúdiques, culturals i esportives que juguen un paper fonamental en el seu desenvolupament vital. (RECORDA!: els menors de 4 anys tenen l'entrada gratuïta. L'entrada solidària només és per el dia 22 de novembre).

Què és la Festa “Somriu per la Infància”? 

"Somriu per la Infància" és una Festa solidària organitzada per la FEDAIA, la Federació d’Entitats d’Atenció i Educació a la Infància i l’Adolescència i la Fundació PortAventura amb el suport de l’Obra Social “La Caixa”, la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Ordesa, i aquesta és la seva segona edició. 

La festa neix amb l’objectiu de sensibilitzar i donar a conèixer la tasca de les entitats catalanes que atenen infants, adolescents i joves, així com les seves famílies, en risc de vulnerabilitat i exclusió social, alhora que  molts d’aquests infants i joves puguin gaudir aquest dia del Parc temàtic de PortAventura.

Volem que la 2ª Edició de la Festa " Somriu per la Infància " sigui un dia molt divertit, i especial. Comptarem amb actuacions que animaran als assistents i fomentaran que els més petits i també els més grans participin a les accions de sensibilització. 

Com es pot col·laborar amb " Somriu per la Infància"?

1.    La millor manera de col·laborar amb la festa és comprant entrades amb aquest preu especial i venir a PortAventura el proper 22 de novembre!. Pots comprar la teva entrada a un preu molt especial: 18 euros!. Ho pots fer a través de Ticketmaster al següent link.

2.    Vols col·laborar però no podràs venir a PortAventura el 22 de novembre? pots realitzar el donatiu amb el preu de la entrada al núm. de compte ES45 2100 3325 11 2200041298

3.  Si vols ajudar a la FEDAIA amb un donatiu addicional, pots fer-lo a través del núm. de compte C/C ES45 2100 3325 11 2200041298

4.    Fes difusió de la Festa “Somriu per la Infància” a tots els teus contactes i a les xarxes socials. Ajuda’ns a donar-ho a conèixer!!! #somriuxlainfancia 

 Ens ajudes a “recol·lectar somriures”?

Amb la col·laboració de: