Àrea d'usuari

Tribuna FEDAIA amb Pau Marí-Klose. Nous relats per a les noves polítiques: El principal repte per lluitar contra la pobresa infantil

Més temes

El 28 de maig de 2014 el professor de sociologia Pau Marí-Klose va presentar davant el públic assistent al Palau Macaya l'article de reflexió de FEDAIA “Nous relats per a noves polítiques: el principal repte per lluitar contra la pobresa infantil”. Invertir en infància és rendible o és només una exigència ètica? Per què Catalunya té una de les xifres més altres de pobresa infantil de la UE? Quins són els costos per a la societat de l’exclusió social i la pobresa infantil?. Aquests van ser alguns dels interrogants que es van posar damunt de la taula en la presentació d’aquest nou article presentat en el marc del 3r Tribuna FEDAIA.

A l’acte, que va ser introduït per la representant de l’Ajuntament de Barcelona, Àngels Canals (de l’Institut Municipal de Serveis Socials), també va intervenir el president de la FEDAIA, Jaume Clupés, que va presentar algunes dades sobre la situació que estan patint els infants que atén la federació a Catalunya a través dels seus serveis. Durant la jornada també es van poder sentir la veu de quatre entitats membres de la FEDAIA que van poder compartir amb el públic assistent la seva experiència i el seu paper en la lluita contra la pobresa i l’exclusió social de la infància. Els representants de les entitats que van participar en aquesta tertúlia, on també hi prenien part Jaume Clupés i Pau Marí-Klose, van ser: Jordi Balot, director de la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina; Merche García, directora de l’Esplai La Florida; Maria Nadeu, educadora de la Fundació La Salut Alta i Daniel Julià, responsable de l’Àrea Educativa de l’Associació REIR.

Vídeo de la jornada