Àrea d'usuari

FEDAIA CELEBRARÀ UN DIA PER A LA INFÀNCIA A PORTAVENTURA EL 14 DE DESEMBRE

La federació convida a celebrar el Nadal a PortAventura i posa a la venda entrades a un preu especial de 18 euros. Part de la recaptació es destinarà a programes per a afavorir la igualtat d'oportunitats dels infants.

Més temes

La FEDAIA us convida a celebrar el Nadal a PortAventura, veniu i construïm entre tots un futur millor per a la infància. Sota aquest lema, la FEDAIA, la Federació d'Entitats d'Atenció i Educació a la Infància i l'Adolescència, celebrarà el proper 14 de desembre un dia per la infància en el parc temàtic PortAventura.

Amb aquesta iniciativa, la FEDAIA vol recordar que l'article 31 de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, subscrita per 193 països, entre ells Espanya, estableix el dret dels de tots els infants a gaudir al descans i a l’esbarjo, al joc i a les activitats recreatives, a la vida cultural i a les arts, dret que juga un paper fonamental en el seu desenvolupament vital.

“Amb aquesta iniciativa la FEDAIA pretén celebrar un dia especial per a la infància perquè independentment de la seva situació familiar tenen dret a gaudir d’un dia especial en unes dates màgiques com el Nadal. Volem recordar la necessitat de preservar els drets de l’infant, sobretot en moments com els que travessen moltes famílies, i apropar aquestes activitats als més vulnerables”, afirma Jaume Clupés, president de FEDAIA.

La FEDAIA posarà a la venda, a través de Ticketmaster, entrades pel dissabte 14 de desembre a un preu especial de 18 euros. Part de la recaptació es destinarà als programes que impulsa la FEDAIA per a afavorir la igualtat d'oportunitats dels infants en situació de risc d’exclusió social.

La FEDAIA és la plataforma que agrupa a Catalunya el conjunt d’entitats d’infància, joves i famílies en situació de risc social o desemparament. Nascuda l’any 1996, està formada per 94 entitats que atenen a més de 100.000 infants i 35.000 famílies a través de serveis en l’àmbit de l’acció social, l’educació, la formació pre-laboral i l’atenció a les famílies.

Les activitats que desenvolupen aquest centenar d'entitats agrupades a FEDAIA, amb la seva tasca diària, promouen la cohesió social i contribueixen a minimitzar els efectes que la crisi està provocant en els infants i famílies mes vulnerables.        

Aquesta acció es realitza amb la col.laboració de La Fundació PortAventura que centra els seus esforços en el suport a projectes dedicats a nens i joves en risc d’exclusió social per raons de salut o econòmiques. 

Compra la teva entrada

Descarregar banner 1

Descarregar banner 2

Descarregar banner 3

Descarregar banner 4

Descarregar banner 5

Descarregar cartell