Àrea d'usuari

Òrgans directius

Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya

Logo Taula d'entitats del tercer Sector Social de CatalunyaLa FEDAIA forma part de la Taula del Tercer Sector i com a tal participa activament en el grup de treball relacionat amb infància.

A més d'aquestes representacions cal destacar la presència de la FEDAIA en altres actes promoguts per la Taula com són el seu Congrés bianual, entre d'altres.

PINCAT

La FEDAIA participa a la Plataforma d'Infància de Catalunya a través de la representació del vicepresident de la Federació Josep Rodríguez.

La Plataforma neix amb l'objectiu d'esdevenir una veu comuna i transversal de totes les entitats compromeses amb els infants i adolescents del nostre país. Està formada per 17 organitzacions que alhora formen part de la Taula del Tercer Sector.

La Confederació

Logo La ConfederacióLa FEDAIA forma part de la Confederació mantenint un representant de la Junta de la FEDAIA, Joan Muntané, tresorer de la Federació, en la Junta Directiva de La Confederació. La FEDAIA també ha tingut un paper important a l'hora de coordinar la Comissió d'Infància i de liderar les negociacions per signar el Conveni Col·lectiu de Catalunya d'Acció Social amb infants, joves, famílies i d'altres en situació de risc. 


Eurochild


La FEDAIA és membre d'aquesta organització d'àmbit europeu des de l'any 2007, mantenint relacions de major o menor intensitat fins a dia d'avui. La tasca d'Eurochild es recolza en els principis consagrats de la Convenció de la ONU sobre els Drets del Nen i agrupa a diferents organitzacions i persones que treballen a i a través d'Europa per la millora de la qualitat de vida de nens i joves.