Àrea d'usuari

Nova imatge de la FEDAIA

Des d'abril de 2015 la FEDAIA té una nova imatge, amb el canvi del logotip.

Com sabeu la FEDAIA és la plataforma que agrupa a Catalunya el conjunt d’entitats no lucratives, destinades a combatre l’exclusió social i les desigualtats de la infància, a través dels serveis en l’àmbit de l’acció social, l’educació, la formació prelaboral, la salut i l’atenció a les famílies.

Es va redissenyar per la FEDAIA una imatge corporativa que contingués tots els valors que volem expressar a través de la nostra nova imatge:

Proximitat

El logotip mostra una imatge propera, d’optimisme i que es relaciona amb la infància a través de l’ ús d’una tipografia d’aspecte suau però amb molt pes visual. 

Compromís

L’element sobre les lletres “IA” centra l’atenció i simbolitza la protecció i empara sobre la infància i l’adolescència, com a representació de la feina que es fa des de les diverses entitats de la FEDAIA, l’educació, la prevenció i la protecció de la situació de risc. 

Modernitat

Una imatge fresca, neta i actual, adequada a l’ activitat de la federació. 

Aquesta nova imatge, aprovada en Assemblea General Ordinària pels socis de la Federació el 30 d’abril de 2015, va substituir l’antiga a partir de l’1 de juny de 2015.

A continuació podeu consultar el nostre manual d'identitat corportaiva amb tota la informació que pugueu necessitar, així com també us podeu descarregar el nou logo per modificar els vostres espais comunicatius on apareixia el logo anterior. 

DESCARREGAR:

  • Logotips (fer servir per defecte el primer). Si no se't descarreguen correctament o els necessites en un altre format, escriu a fedaia@fedaia.org