Àrea d'usuari

El 23è Fòrum FEDAIA reivindica la vigència dels Drets dels infants i alerta del perill de regressió

Coincideix amb la celebració del 30è aniversari de la Convenció sobre els Drets de la Infància

Professionals del sector, experts i ponents van debatre sobre els reptes i les estratègies d’intervenció en les infàncies, les adolescències i les famílies

En aquesta edició del Fòrum, que va tenir lloc els passats dies 10 i 11 d’octubre, es van inscriure més de 200 professionals

 

La FEDAIA va inaugurar el seu 23è Fòrum que es va celebrar dijous 10 i divendres 11 d'octubre al CaixaFòrum de Barcelona, amb la finalitat de fomentar i millor el treball en xarxa i esdevenir un espai de trobada, d’intercanvi, de reflexió i de diàleg entre els diferents professionals que treballen en entitats o serveis, tant de la iniciativa social com de l’administració pública, i que formen part del sistema de suport i protecció dels infants i joves que es troben en situació de risc social o desemparament. Hi participen més de 200 professionals.  

Llegir la notícia sencera

Envia nou Comentari