Àrea d'usuari

Comunicat FEDAIA en relació a l'empresonament del govern

La FEDAIA vol posar de manifest la seva inquietud i tristesa per l'empresonament ahir de nou membres del govern, una qüestió que creiem representa una vulneració de drets i un atac a les institucions de Catalunya. Lamentem que es recorri a mecanismes de repressió per silenciar polítics que van ser elegits democràticament.

Ens trobem enmig d'un escenari polític molt complex que hauria de ser abordat per altres vies. En aquest sentit, creiem fermament que les discrepàncies ideològiques s'han de resoldre a través del diàleg entre les diferents institucions i a través de processos de participació democràtics. Judicialitzar la política i privar de llibertat als representants polítics no és la via per solucionar els nostres problemes.

Creiem que cal fer un gest solidari cap els consellers i conselleres que es troben a la presó, entre ells la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, els líders de les associacions ciutadanes que es troben a la presó des de fa 18 dies, però també cap els que estan sota amenaça imminent de detenció. Cal trobar una sortida a aquesta situació que no vulneri els drets de cap ciutadà o ciutadana de Catalunya.
La FEDAIA agrupa i representa entitats que acompanyen infants i famílies en processos educatius i terapèutics perquè participin en les seves comunitats sota valors com la tolerància i el diàleg que és el que creiem hauria de primar a tots els nivells de la nostra societat.

Envia nou Comentari