Àrea d'usuari

Mocions sobre infància al Parlament

Fa algunes setmanes diferents partits polítics van presentar dues mocions al Parlament de Catalunya. La primera de les mocions feia referència a la dignificació de l'atenció a la infància i entre diferents aspectes s'instava al Govern a crear, al llarg de l'any 2017, un equip que supervisi les condicions de vida als centres d'infants i adolescents, el compliment dels acord de gestió (en el cas dels centres no públics) i el respecte de tots els drets dels infants i els adolescents recollits per la Llei de la Infància. Veure moció.

La segona moció presentada feia referència a l'atenció als infants i adolescents en situació de risc. La citada menció instava al Govern a encarregar al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que constitueixi en el termini de dos mesos un grup de treball de caràcter mixt que tingui per objectiu repensar el model d'atenció als infants i adolescents en situació de risc, principalment pel que fa al sistema de protecció, i posar en comú el model de prevenció. Veure moció.

Envia nou Comentari