Àrea d'usuari

Setmana de l'Acolliment: Tu pots ser la família que està esperant

El departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció (ICAA), engega el proper 28 de novembre la Campanya sobre l’Acolliment Familiar “Tu pots ser la Família que està esperant”. La primera acció d’aquesta campanya és la Setmana de l’Acolliment que es durà a terme des del 28 de novembre fins el 2 de desembre a Sabadell. 

La Setmana està organitzada per l’ICAA, en col·laboració amb la FEDAIA. Al llarg de la setmana es faran tota una sèrie d’accions i actes, a la ciutat de Sabadell, entre ells: 

  • Jornades tècniques d’acolliments familiars (30/11)

  • Xerrada informativa “Coneixes l’Acolliment Familiar?” : 30/11/2016, 18h a Sala d'Actes del Casal Pere IV (Rambla, 69 Sabadell). Xerrada que anirà a càrrec de l'entitat Infància i Família i comptarà amb la presència d'una família acollidora, així com de representants de l'Ajuntament de Sabadell i de l'ICAA

  • Obra de teatre “Dos Familias” a càrrec de la Companyia “La Família”: 1/122016, 19h a l'Auditori Casal Pere Quart (entrada pel carrer Lacy, 11 Sabadell).
  • Taules informatives al llarg de la setmana que proporcionaran informació als vianants del que és la mesura de l’acolliment familiar i les seves diferents modalitats (al llarg de la setmana, ubicades una a la Pl. Doctor Robert, s/n i l'altre a a la Rambla, 69. Sabadell).

  • Exposició amb materials gràfics i vídeos a càrrec de les entitats Creu Roja i Infància i Família (al llarg de la setmana).  L'exposició s'ubica als baixos de l'Ajuntament de Sabadell (Pl. Doctor Robers, s/n).

Us encoratgem a que pugueu gaudir de totes aquestes activitats i en feu difusió a totes aquelles persones que penseu que els hi pot interessar. Trobareu més informació aquí.

Campanya Fem gran l'acolliment

Envia nou Comentari