Àrea d'usuari

Conferència Eurochild 2016

Del 5 al 7 de juliol de 2016 es va celebrar a Brussel·les la conferència bianual d’Eurochild, la plataforma europea d’entitats i organitzacions que treballen a favor dels drets infants i de la qual la FEDAIA en forma part. La conferència, organitzada sota el títol “Els Drets dels infants importen”, va aplegar més de 270 participants, entre ells 60 nens; 34 països representats; 15 tallers i 14 visites a projectes rellevants. La federació hi va estar present a través de Conxi Martínez (presidenta), David Ruiz (vicepresident), Sònia Martínez (directora) i ) i Raquel López (responsable de l’àrea de projecció i coneixement.

Entre d’altres activitats, van poder visitar i aprendre dels projectes: Folon&La Porte Ouverte, una fundació que desenvolupa les seves activitats adreçades a població vulnerable i a l’associació de famílies d’acollida valona de Brussel·les, i CKG De Stap Genk, una organització que ofereix assistència voluntària i adaptada per famílies amb infants de 0 a 12 anys. També van participar al taller sobre “Resilience and Social Capital: The Voices of Care Leavers from one London Borough”, dirigit per les professores de Treball social Lucille Allain i Helen Hingley-Jones, de la Universitat de Middlesex (Londres).

Aquí podeu veure alguns del vídeo que s'han publicat de la crònica del primer dia i de l’organització del Congrés i el vídeo del moment de la cloenda, en el qual el grup de joves provinents de diversos països van llegir un manifest elaborat per ells mateixos

Declaració de la Conferència d'Eurochild 2016

Envia nou Comentari