Àrea d'usuari

Campanya de recollida de joguines FEDAIA

Un cop finalitzada la campanya de recollida de joguines d’enguany realitzada per la FEDAIA, volem donar les gràcies a totes aquelles empreses, centres, entitats i particulars que s’han implicat desinteressadament en la recopilació de joguines perquè cap infant ni adolescent es quedés sense regal.

Per la campanya d’enguany hem comptat amb la col·laboració de Creu Roja de Vallirana, +Kritme (escola de dansa ubicada a Begues), les empreses de joguines Diset i Mattel, l’Esplai Sant Miquel, la Llar infantil Drac de les Corts de Barcelona, les escoles de Ripollet Pinetons i Anselm Clavé i els voluntaris corporatius de la Fundació Bancària “la Caixa”. També hem tingut l’ajuda de l’Associació professional Elite Taxi que s’han encarregat de fer arribar les joguines a la federació.

Els destinataris han sigut les 36 entitats de la FEDAIA que així ho van sol·licitar, que en total apleguen un total de més de 2.300 infants i joves

Envia nou Comentari