Àrea d'usuari

18è Fòrum FEDAIA: Invertim en infància

  • Quan: 16 i 17 d'octubre del 2014
  • On: Caixaforum Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)
  • Pàgina web del Fòrum FEDAIA: www.forumfedaia.org 
  • Programa català | Programa castellano
  • Les ponències es realitzaran en castellà i català, no es disposarà de servei de traducció

Formulari d'inscripció

El dia 16 d'octubre per la tarda es realitzaran tres tallers simultanis. Escolliu el taller en el que voleu participar com a primera preferència.

El dia 16 d'octubre per la tarda es realitzaran tres tallers simultanis. Escolliu el taller en el que voleu participar com a segona preferència.

El dinar del dia 16 d'octubre es farà al Restaurant del CaixaForum. El preu del dinar és 17€. Inclou primer (escollir entre amanida variada i tallarines a la bolonyesa), segon (escollir entre bistec i bacallà a la llauna), postre (escollir entre macedònia i gelat de xocolata), pa, beguda i cafè.

Indiqueu si voleu quedar-vos a dinar o no.

Llei Orgànica 15/99, de Protecció de dades de Caràcter Personal

En compliment de l’establert a la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades que ens ha facilitat passaran a formar part d’un fitxer del qual n’és responsable la FEDAIA,  per a l’administració i gestió d’activitats formatives i gestió de borsa de treball. 

Així mateix, mitjançant la present vostè dóna el seu consentiment per a que les seves dades personals puguin ser cedides a les administracions públiques i entitats afavoridores de la formació per a desenvolupar les mateixes finalitats mencionades anteriorment.

Vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició al seu tractament en els termes i condicions establerts a la pròpia LOPD i a la normativa que la desenvolupa posant-se en contacte amb les nostres oficines al C/Caballero 79 1r B o al telèfon 93.335.98.91.