Àrea d'usuari

24è Fòrum FEDAIA

Data d'inici: 27/10/2020
Dates: 
27/10/2020 - 29/10/2020

La paraula emoció prové del llatí emovere que significa posar-se en moviment. La FEDAIA, els propers 27, 28 i 29 d’octubre posa en moviment el seu XXIVè Fòrum dedicat al Benestar Emocional de la infància i adolescència així com de les persones, i organitzacions que en tenen cura. Volem que aquest fòrum ens faci moure, reflexionar, aprendre, reaccionar, compartir, debatre i emocionar-nos conjuntament.

Amb aquesta finalitat hem organitzat aquest espai de coneixement i experiència compartida per tal que els projectes, les mirades noves, les pràctiques, les idees es propaguin amb més tenacitat que qualsevol virus. Necessitem fomentar mirades sensibles i empàtiques de les persones que acompanyen infants, adolescents i les seves famílies. Però també necessitem cuidar el benestar emocional de les persones professionals que en tenen cura, així com de les seves organitzacions. Volem remarcar i incidir en la importància de tenir cura del benestar emocional per la prevenció de possibles futures patologies, fomentar el desenvolupament emocional i cognitiu i que això repercuteixi en tota la societat.

Fòrum VIRTUAL a través plataforma Zoom

Més informació a www.forumfedaia.org.

Programa (català)

Programa (castellano)