Àrea d'usuari

9 de novembre de 2019, nova Festa "Somriu per la infància" a PortAventura

Data d'inici: 09/11/2019
Dates: 
09/11/2019 - 10:00 - 19:00

La 7ª edició de la Festa “Somriu per la Infància” a PortAventura es celebrarà el proper dissabte 9 de novembre de 2019.

Dissabte 9 de novembre vine a passar un dia divertit i solidari a PortAventura World, a la 7ª edició de la festa Somriu per la Infància que organitza FEDAIA, en la que celebrarem el 30 aniversari de la Convenció dels Drets de la Infància.

Amb l'objectiu de sensibilitzar a la societat de la necessitat de garantir la igualtat d'oportunitats dels infants, i donar a conèixer l’existència a Catalunya d'entitats socials que treballen amb infants en situació de vulnerabilitat social, celebrem aquesta festa plena d'activitats i sorpreses. Festa en solidaritat amb la infància que podran gaudir tot els infants, adolescents, joves i famílies, sota l'element que els uneix, el "Somriure", independentment de la seva situació socioeconòmica i familiar.

Més informació i venda d'entrades a www.somriuperlainfancia.org 

Bases concurs "Somriu i guanya una nit a PortAventura World!"