Àrea d'usuari

20 de maig, nova Festa "Somriu per la infància" a PortAventura

Data d'inici: 20/05/2017
Dates: 
20/05/2017 - 10:00 - 18:00

La 5ª edició de la Festa “Somriu per la Infància” a PortAventura ja té data, es celebrarà el proper dissabte 20 de maig del 2017.

"Somriu per la Infància" és el lema amb què la FEDAIA, celebra anualment un dia per la infància al parc temàtic de PortAventura, comptant amb la col·laboració del mateix. Un dia on els protagonistes són els infants i joves, i el somriure l'element d'unió que iguala a tots els infants, més enllà de la seva situació social o econòmica.                      

Reserveu-vos la data! Amb la compra de l’entrada d’aquell dia, que es posarà a la venda a un preu molt especial a www.somriuperlainfancia.org,  s’afavoreix la igualtat d'oportunitats d'infants, joves i famílies en risc d'exclusió social.

Informarem puntualment quan s’obri el període venda.