Àrea d'usuari

Jornada “Acompanyament a joves que han migrat sense acompanyament a joves que han migrat sense referents adults"

Data d'inici: 09/06/2016
Dates: 
09/06/2016 - 09:30 - 18:30
Lloc: 
CAMPUS MUNDET Facultat de Pedagogia
Adreça: 
Passeig de la Vall d'Hebron 171
Codi postal: 
08035
Ubicació: 
Barcelona, Barcelona

El proper dijous 9 de juny es realitzarà la Jornada de reflexió i treball per a professionals que acompanyen a joves que han migrat sols sota el títol "Acompanyament a joves que han migrat sense referents adults". La jornada està organitzada per un grup d’entitats que s’ocupen d’aquest tema, amb la co-organització de la FEDAIA. 

L’objectiu és posar en contacte a professionals d’aquells serveis i entitats de Catalunya que atenen i acompanyen a joves tutelats i ex tutelats que han migrat sense referents adults per tal de crear una xarxa de treball més àmplia i consensuar formes de coordinacions i reptes de futur ja que des dels diferents recursos es treballa de forma territorial i els joves tenen gran mobilitat. Aquí podeu trobar el programa complert.

Inscripció gratuïta aquí.