Àrea d'usuari

Entitats

El Directori d'entitats mostra les dades d'institucions, recursos i entitats que treballen en l'atenció d'infants i joves en risc social. Fes la teva consulta!

 • A (26)
 • B (1)
 • C (9)
 • D (2)
 • E (4)
 • F (40)
 • G (2)
 • I (5)
 • L (3)
 • O (1)
 • R (2)
 • S (3)
 • V (1)
 • X (1)
 • Y (1)
Via Laietana, 5
Codi postal: 
08003
Ciutat: 
Barcelona, Barcelona
Telèfon: 
933446900
Fax: 
933151882
Correu electrònic: 
info@caritasbcn.org
Breu explicació: 
És una entitat de l'Església catòlica, creada a Barcelona l'any 1942, que promou orientar i coordinar l'acció social i caritativa de les diòcesis de Barcelona, Sant Feliu i Terrassa, treballant per la promoció humana i pel desenvolupament integral de persones, sensibilitzant a la societat i impulsant la justícia social. Està formada per voluntaris i professionals que treballen amb els sectors socials més desfavorits amb la triple missió de denunciar, anunciar i transformar.
C/Junta de Comerç, 16
Codi postal: 
08001
Ciutat: 
Barcelona
Telèfon: 
933170013
Fax: 
933011606
Correu electrònic: 
info@casaldelsinfants.org
Breu explicació: 
És una entitat que treballa en els barris més vulnerables amb l'objectiu d'aconseguir millores concretes i duradores en la qualitat de vida dels infants, joves i famílies. Encara que la seva acció està molt concentrada al barri del Raval de Barcelona, també treballa a Badalona, Santa Coloma, La Mina i a diferents llocs del Marroc. Ofereix suport social a infants i famílies, suport al procés escolar, integració de joves i inserció social i laboral.
Salvador Segui, 59 - Baixos
Codi postal: 
08830
Ciutat: 
Sant Boi de Llobregat, Barcelona
Telèfon: 
654990602
Correu electrònic: 
eixida@fundaesplai.org
Breu explicació: 
És una associació nascuda l'any 1996 amb la finalitat de donar resposta a les necessitats dels infants i joves del barri de Camps Blancs, situat a la perifèria de Sant Boi, i oferir oportunitats d'educació i lleure.
Rambla Marina, 50
Codi postal: 
08907
Ciutat: 
L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Telèfon: 
933362701
Fax: 
932648447
Correu electrònic: 
esclat@esclat.org
Breu explicació: 
És una entitat que promou diversos projectes socioeducatius adreçats a infants, joves i adults del barri de Bellvitge i de tota la ciutat d'Hospitalet, incidint d'una manera especial en els col·lectius d'inadaptats i en la població de risc. Neix l'any 1978 com a resposta a la necessitat que tenien molts infants del barri que quan sortien de l'escola no tenien més opció que jugar al carrer.
Carrer de l'Emigrant, 25 - Baixos
Codi postal: 
08906
Ciutat: 
L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Telèfon: 
93 338 39 13
Correu electrònic: 
club@sanfeliu-santildefons.org
Breu explicació: 
El Club Infantil i Juvenil Sanfeliu - Sant Ildefons és una entitat socioeducativa sense ànim de lucre que té per Objectiu acompanyar els infants, joves i famílies en els seus processos formatius, esdevenint un espai de formació i participació amb voluntat de transformació i inclusió social.
Passeig de Sant Gervasi, 15
Codi postal: 
08022
Ciutat: 
Barcelona
Telèfon: 
93 417 13 10
Breu explicació: 
És una congregació de religioses fundada l'any 1815 a França per Claudina Thévenet. Actualment està present a molts països, centrant-se en el treball amb joves i infants exclosos en els seus propis centres, tot i que també col·labora amb altres institucions.
Elkano, 24 - Baixos
Codi postal: 
08004
Ciutat: 
Barcelona
Telèfon: 
93 329 99 52
Breu explicació: 
La Coordinadora d'entitats del Poble Sec, fundada l'any 1989, és la federació que aplega a la gran majoria de les entitats i associacions del barri del Poble Sec de Barcelona, sumant al voltant de 80 organitzacions. L'entitat coordina entitats, ofereix serveis i impulsa activitats al llarg de l'any per ajudar a millorar la qualitat de vida del conjunt de ciutadans i molt especialment d'aquells associats en les entitats que formen la Coordinadora.
El Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) Llar les Vinyes, amb gestió delegada de DGAIA, és un centre on s'acullen 40 infants/adolescents distribuïts en 4 unitats convivencials de 10 infants/adolescents cada una, per tal d'atendre les seves necessitats quan es produeix un desemparament. Al CRAE Llar Les Vinyes entenem l'acollida de manera àmplia, com a darrera mesura, com a mesura temporal, afavorint abans el treball preventiu i de seguiment dins del nucli familiar i el context social per tal de protegir l'infant/adolescent i facilitar el seu desenvolupament integral. Amb la mirada ...+ info
El Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) Llar les Vinyes, amb gestió delegada de DGAIA, és un centre on s'acullen 40 infants/adolescents distribuïts en 4 unitats convivencials de 10 infants/adolescents cada una, per tal d'atendre les seves necessitats quan es produeix un desemparament. Al CRAE Llar Les Vinyes entenem l'acollida de manera àmplia, com a darrera mesura, com a mesura temporal, afavorint abans el treball preventiu i de seguiment dins del nucli familiar i el context social per tal de protegir l'infant/adolescent i facilitar el seu desenvolupament integral. Amb la mirada posada en la centralitat de l'infant/adolescent, potenciem l'acompanyament constant, i els oferim el marc, els vincles i els diferents estris per desenvolupar-se com a persones autònomes i integrar-se activiament en la societat.
Joan d'Àustria, 120-124
Codi postal: 
08018
Ciutat: 
Barcelona
Telèfon: 
93 300 65 65
Correu electrònic: 
acolliments@creuroja.org
Breu explicació: 
El Moviment Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja és la xarxa humanitària més gran del món a la qual estan vinculades més de 120 milions de persones de 186 països. Neutral i imparcial, el Moviment ofereix protecció i assistència a persones afectades per desastres naturals i conflictes armats. En l'àmbit de la infància i la joventut disposa de diferents serveis assistencials com centres de mediació social, d'acollida familiar, d'atenció a la infància hospitalitzada, ludoteques, punts de trobada familiar, entre d'altres.