Àrea d'usuari

Entitats

El Directori d'entitats mostra les dades d'institucions, recursos i entitats que treballen en l'atenció d'infants i joves en risc social. Fes la teva consulta!

 • A (26)
 • B (1)
 • C (9)
 • D (2)
 • E (4)
 • F (40)
 • G (2)
 • I (5)
 • L (3)
 • O (1)
 • R (2)
 • S (3)
 • V (1)
 • X (1)
 • Y (1)
Quevedo, 2 - Baixos
Codi postal: 
08012
Ciutat: 
Barcelona
Telèfon: 
93 289 05 30
Fax: 
93 325 68 35
Correu electrònic: 
abd@abd-ong.org
És una ONG que té els seus orígens en la dècada dels vuitanta i que presta actualment més de 65 serveis i programes que donen resposta a tots aquells processos que generen situacions de vulnerabilitat o d'exclusió social. Els col·lectius amb els que treballa són la infància i l'adolescència, les famílies, la dona, la gent gran, les persones amb dependència, les que viuen en VIH/Sida, d'entre d'altres. L'àmbit territorial d'intervenció d'ABD és estatal, amb la seva seu central a Barcelona i delegacions a Madrid, Andalusia i Balears. També intervé en l'àmbit europeu amb el lideratge de ...+ info
És una ONG que té els seus orígens en la dècada dels vuitanta i que presta actualment més de 65 serveis i programes que donen resposta a tots aquells processos que generen situacions de vulnerabilitat o d'exclusió social. Els col·lectius amb els que treballa són la infància i l'adolescència, les famílies, la dona, la gent gran, les persones amb dependència, les que viuen en VIH/Sida, d'entre d'altres. L'àmbit territorial d'intervenció d'ABD és estatal, amb la seva seu central a Barcelona i delegacions a Madrid, Andalusia i Balears. També intervé en l'àmbit europeu amb el lideratge de programes específics de la xarxa d'associacions europees i amb una presència cada vegada més gran a Llatinoamèrica.
Sant Ramón de Penyafort, 8
Codi postal: 
08720
Ciutat: 
Vilafranca del Penedès (Barcelona)
Telèfon: 
932247188
Correu electrònic: 
actua@actua.coop
Breu explicació: 
Cooperativa de la qual formen part professionals orientats a l'empoderament i al desenvolupament de persones, enfocada a generar oportunitats per contribuir a la millora i a la transformació de la societat. Treballem amb equips de professionals qualificats on l'empoderament personal, l'autolideratge i l'excel·lència són la màxima expressió col·lectiva. Ens volem convertir en un referent des del propi territori d'actuació, en la gestió de projectes d'iniciativa social i la participació en xarxes de gestió de recursos i d'oportunitats comunitàries
C/JOAN ALSINA, 3 - 2na planta
Codi postal: 
08024
Ciutat: 
Girona
Telèfon: 
972215917
Fax: 
972225218
Correu electrònic: 
direccio.general@adgirona.org
Breu explicació: 
És una associació que neix a Girona l'any 1994. La seva activitat està centrada en la promoció, direcció i gestió de programes i serveis psicosocioeducatius, orientats a la prevenció i protecció de la infància, adolescència i joventut, incidint en les seves famílies, el seu entorn i en la societat. Tot i que el seu àmbit és estatal, la intervenció que realitza està centrada en les comarques de Girona, on gestiona diferents serveis com ara centres oberts, serveis d'acolliments familiars, formació prelaboral per a joves, entre d'altres.
Renclusa, 52 - 23 - 4
Codi postal: 
08024
Ciutat: 
Barcelona
Telèfon: 
935190934
Correu electrònic: 
cooperativa@aema.cat
Breu explicació: 
És una cooperativa d'iniciativa social, sense ànim de lucre, fundada a l'any 2006 a l'Hospitalet del Llobregat. Treballa per aconseguir potenciar i desenvolupar les habilitats i els recursos de les persones, majoritàriament en risc d'exclusió i especialment focalitzats en la infància, l'adolescència i la família, a partir de la seva realitat pràctica i des d'una intervenció socioeducativa amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida.
C/Sardenya , 533
Codi postal: 
08024
Ciutat: 
Barcelona
Telèfon: 
932848981
Fax: 
932848981
Correu electrònic: 
anoe.llicasaj@gmail.com
Breu explicació: 
És una organització ubicada a la zona de Gràcia-Vallcarca, dedicada a la inclusió social i al suport psicopedagògic d'infants, adolescents i famílies. Va ser creada l'any 1972 amb l'objectiu de donar alternatives educatives i socio-afectives a nens i nenes que presentaven dificultats socio-familiars greus. A l'actualitat treballa amb famílies amb diferents graus de dificultat i necessitats proporcionant una intervenció integral. Realitza la seva atenció a nivell individual i grupal mitjançant activitats com ara grups de psicomotricitat, biodansa i arteràpia o sessions terapèutiques.
Mas la Riera, s/n
Codi postal: 
08619
Ciutat: 
Borredà, Barcelona
Telèfon: 
93 744 12 81
Correu electrònic: 
maslariera@gmail.com
Breu explicació: 
És una entitat nascuda l'any 1987 a Borredà amb l'objectiu de promoure i donar suport a activitats de caràcter socioeducatiu dirigides a infants i joves en situació de desemparament o risc d'exclusió social. Al llarg de la seva trajectòria l'entitat ha anat diversificant les seves estratègies pedagògiques adaptant-se a les necessitats dels usuaris que atén, molt dels quals arriben amb problemes de fracàs escolar. Així, una part important de la seva activitat es centra en oferir serveis de formació pre-laboral als adolescents i joves que atén.
Ermita de Sta. Llúcia
Codi postal: 
08589
Ciutat: 
Sobremunt (Osona), Barcelona
Telèfon: 
937447030
Fax: 
937447236
Correu electrònic: 
craesantallucia@terra.es
Breu explicació: 
És una associació que desenvolupa un treball educatiu i preventiu amb adolescents amb problemes socio-familiars i en situació de risc de Santa Llúcia de Sobremunt. Es va crear l'any 1987 i compta amb un CRAE amb capacitat per a 10 places destinades a menors tutelats de 13 a 18 anys. El CRAE està situat en una casa annexa a l'Ermita de Santa Llúcia de Sobremunt i des que va iniciar la seva activitat ha atès a uns 120 adolescents.
Serra Alta, 3
Codi postal: 
17007
Ciutat: 
Girona
Telèfon: 
972406997
Fax: 
972212989
Correu electrònic: 
administracio@argoscooperativa.cat
Breu explicació: 
És una cooperativa que atén a la infància en situació de desemparament i exclusió social que treballa a la comarca de Girona. Va néixer l'any 1995 i és membre de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. Disposa d'un CRAE amb capacitat per a 16 places a més d'altres serveis destinats a l'atenció a la infància i a la joventut.
c/ Joan Pallarès, 32
Codi postal: 
08901
Ciutat: 
L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Telèfon: 
937442195
Fax: 
93 338 03 50
Correu electrònic: 
xixell@xixell.cat
El Centre d’Esplai Xixell és una entitat dedicada a l'educació en el temps lliure d'infants i joves del barri del centre de l’Hospitalet de Llobregat. Treballem per fer dels nostres socis persones crítiques, lliure, capaces de lluitar per la Pau, pels Drets Humans, pel respecte i l’amor a l’entorn i per fer de la diversitat una font d’enriquiment. Per ser cada dia més feliç, la nostra comunitat educativa treballa per aconseguir el benestar dels infants, joves i les seves famílies. Volem que els nens/es i joves que participen de les nostres activitats se sentin contents amb els seus ...+ info
El Centre d’Esplai Xixell és una entitat dedicada a l'educació en el temps lliure d'infants i joves del barri del centre de l’Hospitalet de Llobregat. Treballem per fer dels nostres socis persones crítiques, lliure, capaces de lluitar per la Pau, pels Drets Humans, pel respecte i l’amor a l’entorn i per fer de la diversitat una font d’enriquiment. Per ser cada dia més feliç, la nostra comunitat educativa treballa per aconseguir el benestar dels infants, joves i les seves famílies. Volem que els nens/es i joves que participen de les nostres activitats se sentin contents amb els seus amics, els monitors i amb l’entitat, que comparteixin la seva felicitat i que aquesta experiència els faci créixer.
c/Numància, 103-105 - Baixos
Codi postal: 
08029
Ciutat: 
Barcelona, Barcelona
Telèfon: 
934454451
Fax: 
934442526
Correu electrònic: 
chmcorts@chmcorts.com
Breu explicació: 
La finalitat de l'Associació rau en promoure la salut mental de les persones i les comunitats mitjançant el desenvolupament d'un model d'atenció a la salut mental comunitària integral, duent a terme les activitats d'atenció, assistència, docència i investigació en el camp de la salut mental i les addiccions.
Sant Antoni, 86 - 4rt
Codi postal: 
08301
Ciutat: 
Mataró, Barcelona
Telèfon: 
937553604
Fax: 
937553605
Correu electrònic: 
cfp@cenforpre.org
Breu explicació: 
És una associació creada l'any 1979 a Mataró que treballa en la prevenció i el tractament dels problemes d'inadaptació psicosocial, la rehabilitació comunitària de la salut mental de les persones i en l'atenció a la infància amb situació de desemparament o amb risc psicosocial. Forma part del Sistema Integrat de Salut del Maresme Central i diferencia els serveis segons l'àrea a la qual pertanyen: àrea d'infància i família, àrea de formació i inserció laboral i àrea de salut mental.
Avda. Fabregada, 22 - planta 3
Codi postal: 
08907
Ciutat: 
L'Hospitalet de Llobregat
Telèfon: 
933194750
Fax: 
933195813
Correu electrònic: 
info@asceps.org
Breu explicació: 
Es tracta d'una entitat fundada l'any 1994 que treballa amb nens i adolescents en situació de risc d'exclusió social o desemparament. La seva activitat es centra en l'educació no formal i en la innovació en l'educació. El seu àmbit territorial comprèn tota Catalunya. Compta amb tres Centres Residencials, tres UEC i sis escoles bressol, a més de projectes de participació comunitària, formació de professionals i investigació.
Av. Meridiana, 354 - 11 - A
Codi postal: 
08027
Ciutat: 
Barcelona
Telèfon: 
933116905
Fax: 
933116906
Correu electrònic: 
celobert@cel-obert.org
Breu explicació: 
És una ICIF que ofereix diversos serveis que tenen com a tronc comú la teràpia i l'avaluació psicològica de nens, joves i adults. L'associació sorgeix l'any 2001 de l'entusiasme d'un grup de professionals vinculats a la intervenció directa amb la infància i l'adolescència en risc social de Barcelona que es van veure especialment sensibilitzats davant dels seus problemes psicològics i d'adaptació. Actualment ofereix serveis d'acolliments familiars, d'adopció internacional i post-adoptiu i de mediació.
c/Pedraforca 3, 08033 (Barcelona)
Ciutat: 
Barcelona, Barcelona
Telèfon: 
681688661
Correu electrònic: 
ubuntu@associacioubuntu.org
Els valors que promou l’Associació Educació i Lleure Ubuntu són la convivència, el reconeixement mutu i l’esperit crític. L'Associació pretén transmetre un conjunt de valors socials, humans, de respecte per la natura i alhora despertar l’esperit crític en un ambient lúdic, tot completant l’educació familiar i escolar, ajudant així a una formació integral de les persones tot intentant respondre a les necessitats individuals de cada noi o noia, al barri de Ciutat Meridiana de Barcelona. L’associació pretén donar una formació i educació durant el temps lliure dels nois i noies i les seves ...+ info
Els valors que promou l’Associació Educació i Lleure Ubuntu són la convivència, el reconeixement mutu i l’esperit crític. L'Associació pretén transmetre un conjunt de valors socials, humans, de respecte per la natura i alhora despertar l’esperit crític en un ambient lúdic, tot completant l’educació familiar i escolar, ajudant així a una formació integral de les persones tot intentant respondre a les necessitats individuals de cada noi o noia, al barri de Ciutat Meridiana de Barcelona. L’associació pretén donar una formació i educació durant el temps lliure dels nois i noies i les seves famílies per tal que arribin a ser ciutadans/es crítics i compromesos amb la societat
c/ Llobregat, 145 - 1r
Codi postal: 
08904
Ciutat: 
L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Telèfon: 
934036997
Correu electrònic: 
coordinacio@itacaelsvents.org
L'Associació Educativa Ítaca és una entitat sense afany de lucre declarada d'utilitat pública per la Generalitat de Catalunya que des de l'any 1977 treballa al barri de Collblanc La Torrassa de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat des de l'educació en el lleure i l'acció social. L'Associació Educativa Ítaca desenvolupa projectes socioeducatus al servei de la comunitat, amb la finalitat de generar igualtat d'oportunitats i acompanyar processos de desenvolupament personal i empoderament a infants, joves i famílies, amb especial sensibilitat a aquells que es troben en situació de ...+ info
L'Associació Educativa Ítaca és una entitat sense afany de lucre declarada d'utilitat pública per la Generalitat de Catalunya que des de l'any 1977 treballa al barri de Collblanc La Torrassa de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat des de l'educació en el lleure i l'acció social. L'Associació Educativa Ítaca desenvolupa projectes socioeducatus al servei de la comunitat, amb la finalitat de generar igualtat d'oportunitats i acompanyar processos de desenvolupament personal i empoderament a infants, joves i famílies, amb especial sensibilitat a aquells que es troben en situació de vulnerabilitat.
Veïnat de la República, 12
Codi postal: 
17843
Ciutat: 
Palol de Revardit, Riudellots de la Creu, Girona
Telèfon: 
972171442
Fax: 
972171442
Correu electrònic: 
gerencia@valldelterri.org
Breu explicació: 
És una entitat creada l'any 1994 a Girona amb la finalitat d'impulsar activitats amb un triple objectiu: acollir i atendre menors i joves amb problemes de conducta i d'integració escolar i social; escolaritzar joves i menors en situació de fracàs i marginació escolar sotmesos a alguna mesura judicial o administrativa; elaborar i posar en marxa projectes adreçats a menors, joves i adults que formin part de col·lectius amb dificultats d'integració social.
Parlament, 49 - Baixos
Codi postal: 
08015
Ciutat: 
Barcelona
Telèfon: 
934416088 - 606124667
Correu electrònic: 
info@formacioidesenvolupament.org
Breu explicació: 
És una entitat que treballa per la promoció i desenvolupament del benestar de les persones, el suport i acompanyament a la infància, especialment d'aquells infants que es troben en situació de risc i vulnerabilitat social, i la formació en els àmbits de l'acció social, l'educació i la salut mental. Disposen d'un equip humà format per professionals de la psicologia, la pedagogia, la logopèdia, l'educació social i el treball social amb una llarga trajectòria en el treball i la intervenció amb infants i famílies ens els àmbits de la psicologia clínica, l'educació i el Tercer Sector Social.
C/de l'Amistat, 15 - baixos
Codi postal: 
08005
Ciutat: 
Barcelona
Telèfon: 
932155626
Fax: 
934873217
Correu electrònic: 
invia@invia.cat
Breu explicació: 
És una associació que busca la promoció integral de les persones en risc d'exclusió social o amb algun tipus de discapacitat psíquica. Els col·lectius als qual es dirigeix bàsicament són dones, infants, adolescents, joves i famílies. Els seus orígens es troben a ACISJF-in via Internacional creada a Suïssa l'any 1897. En l'actualitat disposa de serveis d'orientació i acompanyament per a joves i famílies i habitatges d'inclusió per a dones en situació de risc o violència de gènere i per a joves tutelats i ex-tutelats.
Plaça Mossèn Anton, 7, local 2
Codi postal: 
08930
Ciutat: 
Sant Adrià del Besòs
Telèfon: 
934627042
Correu electrònic: 
barnabitas@ajbarnabitas.org
Breu explicació: 
L’associació Juvenil Barnabitas és una entitat sense ànim de lucre que treballa al barri de Sant Joan Baptista des de l’any 1995. A poc a poc han transformat i afegit projectes nous en relació als canvis socials i de població que vivia al barri. L’associació es caracteritza per fer una tasca d’educació en el lleure amb infants i joves del barri o d’altres barris adjacents, treballant mitjançant el desenvolupament comunitari i la participació, tant dels infants i famílies com del barri i les diferents entitats que hi treballen.
c/Turina 44-46 local
Codi postal: 
08206
Ciutat: 
Barcelona, Sabadell
Telèfon: 
927 257 793
Correu electrònic: 
info@esplaiesquitx.org
Breu explicació: 
L’Associació Juvenil Esquitx, porta més de 15 anys treballant en l’educació d’infants i joves en el temps de lleure. Som una entitat sense ànim de lucre que treballa de manera desinteressada i amb compromís pels infants i joves del barri de Cifuentes, Can Rull i Merinals. Treballem en el temps lliure dels infants per tal d’educar en uns valors, unes actituds, una manera de donar sentit al temps lliure. Som una entitat que forma part del teixit associatiu del barri i la ciutat.