Àrea d'usuari

Campanyes

La infància no pot esperar

L'any 2015 la FEDAIA engega una nova campanya de sensiblització "La infància no pot esperar" adreçada a la societat en general i també enfocada en fer incidència política al llarg de l'any 2015, un any amb importants cites electorals (municipals, autonòmiques i generals). 

La campanya va comptar amb una web pròpia per facilitar la seva difusió: www.lainfancianopotesperar.org, la qual agrupava els seus elements principals, els quals eren l'informe PEUC (Proposta Prestació Econòmica Universal per a la Criança), el vídeo de la campanya, el tríptic informatiu i la recollida de signatures dins del Change.org.

També es va fer servir el hashtag #LaInfanciaNoPotEsperar en la seva difusió a través de les xarxes socials de la federació.

Que els infants no paguin la crisi: Combatre la pobresa infantil és feina de tots

Campanya Que els infants no paguin la crisiLa FEDAIA posa en marxa l'any 2011 la seva pròpia campanya de sensibilització "Que els infants no paguin la crisi: Combatre la pobresa infantil és feina de tots".

Malgrat que la campanya es va concebre i es va engegar amb molts pocs mitjans, va aconseguir connectar amb els mitjans de comunicació i crear un eix temàtic que va guiar les accions de comunicació durant l'any, fet que va permetre donar coherència i un nou aire a l'activitat de comunicació.

La campanya es va convertir en l'eix temàtic del 2011, protagonitzant pàgines senceres a diaris com El Punt/Avui, on es van reproduir de forma integral les 13 propostes de la campanya, l'entrevista al president de la FEDAIA, Jaume Clupés.

ˆDescarregarDescarregar tríptic de la campanya

Acabem amb la pobresa infantil, ara!

Imatge Campanya EurochildL'objectiu d'aquesta campanya impulsada per la FEDAIA i Eurochild l'any 2010 era exigir als responsables polítics de la Unió Europea que convertissin la lluita contra la pobresa infantil en una prioritat política de primer ordre. Les adhesions i els missatges es van lliurar als presidents de la Comissió Europea, del Parlament Europeu, del Consell Europeu  i del Consell d'Europa.

La campanya s'emmarcava en les activitats de l'Any Europeu de lluita contra la pobresa i l'exclusió social 2010 i al seu darrere hi havia més de 108 membres d'Eurochild, la xarxa europea d'organitzacions que treballen per la infància.

La FEDAIA i Eurochild volien recordar que, en aquells moment, un 20% dels nens de la Unió Europea vivien en situació de pobresa i el cas d'Espanya s'elevava fins el 24%.

www.acabemamblapobresainfantil.eu